Situația actuală – suntem la dispoziția clienților

Dragi clienți,

Vă mulțumim pentru încrederea pe care o acrodați companiei noastre. Cu toții suntem într-o situație nouă și, mai ales, dificilă, dar trebuie să rezistăm și să mergem mai departe.

1. Disponibilitatea mărfurilor și capacitatea de livrare

Am luat un pachet cuprinzător de măsuri pentru a ne proteja angajații dar rămânem în continuare capabili să acționăm și să asigurăm fluxul de mărfuri. Toți angajații noștri au fost deja informați intens despre pericolele și posibilitățile de transmitere a bolii COVID-19.

Unii dintre angajații noștri au posibilitatea de a-și desfășura activitatea de zi cu zi în biroul de acasă și pot fi accesați ca de obicei.

În calitate de companie comercială, unele produse le putem oferi din stoc și, prin urmare, putem livra în termen scurt. Marea majoritate a furnizorilor noștri își continuă activitatea și ne-au asigurat că nu vor exista blocaje de livrare. Există totuși riscul apariției unor eventuale întârzieri la transportul mărfurilor.

2. Relația cu clienții

Personalul nostru de vânzări este încă disponibil prin telefon și e-mail și vă poate oferi informații despre prețuri, termene de livrare, disponibilitate etc.

În interesul personalului nostru dar și al clienților, au fost sistate temporar demonstrațiile și prezentările practice. Cu toate acestea, vă putem oferi informații și lămuriri prin telefon și mai există posibilitatea unor prezentări video.

În ciuda tuturor provocărilor economice, un lucru ar trebui să fie prioritatea noastră: sănătatea și locurile de muncă ale angajaților. Fii sănătos!

Management PRETEV TEHNOLOGII SRL

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart