Avantajele mașinii de tras ștuțuri TEC-220

Mașina de tras ștuțuri TEC-220 de la T-DRILL oferă un avantaj competitiv pentru firma SP Stainless – „Va crește profitabilitatea afacerii noastre”

SP Stainless este un producător finlandez de țevi din oțel inoxidabil rezistente la acid, accesorii și echipamente pentru țevi, care a cunoscut Avantajele mașinii de tras ștuțuri TEC-220. Printre clienții  lor se numără producători de mașini din industria celulozei și hârtiei și din industria minieră. SP Stainless are unități în Toivala și Savonlinna. Compania are aproximativ 50 de angajați. În 2022, SP Stainless a atins o cifră de afaceri de € 8 MM.

Mașina de tras ștuțuri TEC-220
SP Stainless în vizită la T-DRILL

SP Stainless a achiziționat recent TEC-220, de la T-DRILL. Compania căuta să crească eficiența producției lor: TEC-220 realizează „T”-uri pe care SP Stainless le-a făcut anterior cu trei mașini diferite.

Înainte, decupam gaura pilot cu un jet de apă, apoi trăgeam ștuțul cu metoda de tragere cu bilă și, în final, îl fațetam. Acum, putem completa toate fazele cu o singură mașină. Ne oferă un avantaj competitiv important și va crește rentabilitatea afacerii noastre, spune Arto Koljonen, CEO SP Stainless.

SP Stainless a achiziționat recent TEC-220, de la T-DRILL. Compania căuta să crească eficiența producției lor: TEC-220 realizează „T”-uri pe care SP Stainless le-a făcut anterior cu trei mașini diferite.

Avantajele mașinii de tras ștuțuri TEC-220: Costuri de producție mai mici, timp de lucru mai mic și un produs final mai rezistent

TEC-220 ramifică ieșiri cu metoda de tras ștuțuri T-DRILL, care a fost dezvoltată în anii 70 ’. Formează prize direct pe conductele principale, eliminând nevoia mai multor îmbinări sudate și a fitingurilor costisitoare. Metoda are ca rezultat costuri de producție mai mici și mai puțin timp de lucru. Potrivit lui Koljonen, metoda are ca rezultat și un produs final de calitate superioară: „T”-ul poate fi sudat cap la cap, ceea ce duce la o îmbinare mult mai rezistentă și care poate fi și controlată.

Nefiind necesar să se sudeze „T”-uri înseamnă mai puține suduri, lucru pe care ni-l dorim. Tehnologia nu se compară cu orice am văzut de la alți furnizori. T-DRILL are cele mai avansate metode de îmbinare a țevilor pe care le-am întâlnit vreodată.

TEC-220 a celor de la SP Stainless nu este prima lor mașină T-DRILL. Cooperarea companiilor datează din anii ‘80, atunci când SP Stainless a primit prima lor mașină T-DRILL. În 2007, compania a achiziționat o mașina de tras ștuțuri T-DRILL TEC-150, care este încă folosită în unitatea din Savonlinna.

TEC-220 este ca o versiune actualizată a TEC-150-ului nostru original. Este mai automatizat: de exemplu, are un sistem de poziționare automată care face procesul de tras ștuțuri și mai rapid.

Acordul de servicii T-DRILL asigură o producție neîntreruptă

Potrivit lui Koljonen, SP Stainless analizează acum oportunitatea de a încheia un acord de service pentru noul lor TEC-220.

Vrem să trecem la o întreținere preventivă regulată. Mașina este o investiție importantă și o parte vitală a operațiunilor noastre și dorim să ne asigurăm că funcționează așa cum a fost planificat. Acesta asigură o producție neîntreruptă din partea noastră.

Koljonen a fost mulțumit de suportul T-DRILL. SP Stainless a primit la timp piesele de schimb și de întreținere necesare și nu s-au confruntat cu opriri de producție prelungite. Koljonen consideră că este benefic faptul că inginerii T-DRILL sunt în apropiere și că pot comunica cu ei în propria limbă, ceea ce face ca apelurile la service să fie mai ușoare.

În timpul procesului de achiziție a TEC-220, persoana noastră de contact de la T-DRILL a fost foarte activă și a oferit răspunsuri la toate întrebările și preocupările pe care le-am avut. Suntem extrem de fericiți de cooperarea noastră.

Articolul original: https://t-drill.com/references/tec-220-sp-stainless-finland/

Descrieri, specificații, prezentare video găsiti pe site-ul nostru Mașina de tras ștuțuri TEC-220

Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart