Politică de rambursări și returnări

Dreptul de retur

            Dreptul de Retur este de 14 zile și este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice care au achiziționat produse prin intermediul magazinului online www.pretev.ro (SC PRETEV TEHNOLOGII SRL).

            Pentru a returna un produs trebuie să sunați la numărul de telefon de la secțiunea Contact, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Ca urmare a acestei solicitări veți primi toate detaliile necesare returnării.

            Returul produselor se face la sediul Vânzătorului. Costurile directe pentru returul produsului cad exclusiv în sarcina Cumpărătorului. Produsele returnate trebuie să fie însotite de certificatul de garanție în original şi de o copie a facturii de achiziție.

            De asemenea va rugăm să specificați în clar, pe colet, (nu pe ambalajul produsului) numărul de retur, adresa Cumpărătorului și adresa de destinație.

            În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de utilizare, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificat de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

            Ne pastrăm dreptul de a refuza returul dacă produsul în cauza nu poate fi adus la calitatea și starea pe care o avea în momentul acceptării de către Cumpărător a condițiilor de contractare.

            Produsele al căror retur, în urma analizei, nu este acceptat sau pentru care Cumpărătorul nu a notificat intenția de retur către Vânzător, produsul va fi reexpediat către Cumpărător, pe cheltuiala acestuia.

            Dacă înainte de achiziție s-a făcut o demonstrație practică sau dacă un consilier al Pretev Tehnologii SRL nu a recomandat produsul, considerând produsul inadecvat pentru lucrările pentru care Cumpărătorul dorește a-l utiliza, Cumpărătorul pierde dreptul de a returna produsul respectiv.

            Produsele vor fi returnate doar dacă acestea nu sunt conform descrierilor, specificațiilor și recomandărilor consilierilor Pretev Tehnologii SRL.

            În funcție de opțiunea Cumpărătorului, banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altor produse sau se pot returna în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de către Pretev Tehnologii SRL, în contul Cumpărătorului ce trebuie indicat în scris, prin email.

            Adresa de retur este: Bdul Energeticienilor 13-15, Clădirea Administrativă, parter, sector 3 București. Returul se poate face de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart