ROTOWELD 3.0

ROTOWELD 3.0 – Sisteme automatizate pentru sudarea țevilor

ROTOWELD 3.0 este soluția ideală pentru a crește productivitatea oferind în același timp produse de calitate ridicată și costuri de producție mai mici.
Toate acestea vă oferă posibilitatea de a rămâne competitivi în industria de fabricație a instalațiilor sub presiune și nu numai.

Caracteristici:

  • simplu de operat – nu necesită sudor cu experiență;
  • realizează suduri de calitate înaltă;
  • sudează automatizat, în același proces, atât rădăcina cât și umplerea;
  • programul integrat oferă atât posibilitatea urmării de la distanță dar și înregistrează toată activitatea generând grafice de lucru, marcând eventualele întreruperi neplanificate semnalând necesitatea unei investigații;
  • necesită intervenție și mișcare minime din partea sudorului (bazat pe cameră: previne oboseala sudorului și crește productivitatea).

Producător: TECNAR (Canada)

TECANR este o companie fondată în 1989 prin desprinderea din cadrul Consiliului Național de Cercetare din Canada. TECNAR are 30 de ani de experiență în sudarea automată a țevilor sub presiune.
În prezent, TECNAR s-a extins la patru linii de produse distincte care au un obiectiv comun: să facă diferența în viața de zi cu zi a clienților săi prin integrarea tehnologiei și know-how-ului său.
TECNAR proiectează, dezvoltă, produce și comercializează senzori avansați pentru monitorizarea și controlul proceselor industriale.

Toate variantele ROTOWELD le veți găsi curând pe website-ul PRETEV TEHNOLOGII.

NOI VĂ PREGĂTIM PENTRU SUDARE!

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart