Cea mai sigură mașină de găurit cu talpă magnetică

Euroboor a lansat cea mai sigură mașină de găurit cu talpă magnetică

ECO.40S+/P face parte din generația nouă de mașini de la Euroboor și este una dintre cele mai sigure mașini de găurit cu talpă magnetică din lume. Aceasta se datorează faptului că este dotată cu un magnet activ care nu prezintă riscul de a se desprinde la eventualele fluctuații sau întreruperi de curent. Din acest motiv poate fi utilizată fără riscuri mai ales în poziții verticale sau peste cap.

Cea mai sigură mașină de găurit cu talpă magnetică ECO.40S+/P

Modelele noi au fost echipate cu sisteme electronice care avertizează luminos că periile (cărbunii) trebuie înlocuite. Acest sistem de protecție va opri motorul definitiv în momentul în care periile sunt uzate complet.
Sistemul de siguranță GYRO-TEC, este o altă noutate de care beneficiază unele modele noi. Acest sistem, prin intermediul unui senzor giroscopic, va opri motorul mașinii în momentul în care va detecta vibrații puternice sau mișcări bruște ale piesei, pentru a preveni deteriorarea mașinii, a sculei sau accidentarea operatorului.
De asemenea, noile mașini sunt echipate și cu sisteme de protecție în cazul variațiilor de tensiune sau a fluctuațiilor de putere.
Mașinile dotate cu aceste sisteme de protecție pot fi recunoscute după indicatorul „+” din denumire.

Euroboor (Olanda) este unul dintre cei mai importanți producători de mașini de găurit cu talpă magnetică. Euroboor are o gamă largă de modele de mașini de găurit cu talpă magnetică care să acopere toate nevoile și cerințele clienților.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart