Avantajele utilizării unei mașini de ascuțit electrozi de wolfram

Pentru realizarea unui cordon de sudură de bună calitate, este necesar ca electrodul de wolfram să fie foarte precis ascuțit.

Prin utilizarea unei mașini de ascuțit electrozi de wolfram, electrozii vor fi întotdeauna ascuțiți cu o precizie de 100%.

Un electrod ascuțit cu vârful dezaxat, în afara faptului că va influența calitatea sudurii, se va uza mult mai repede în comparație cu un electrod precis ascuțit.

Utilizând o mașină de ascuțit electrozi, durata de utilizare a electrodului va fi mai mare dar și frecvența ascuțirii va fi mai mică. Asta înseamnă că sudorul va fi nevoit să ascută electrodul mai rar iar electrodul va avea o durată de utlizare mai mare. Cu alte cuvinte, se vor economisi și timp dar și bani.

Pe lângă avantajele descrise mai sus, ascuțirea electrozilor din wolfram, va fi mai puțin poluantă pentru că pilitura și particulele de wolfram (despre care s-a tot scris că ar periculoase pentru sănătate) vor fi colectate de mașinile de ascuțit și nu vor mai ajunge în mediul de lucru.

Mașinile fabricate de INELCO (Danemarca) le găsiți și pe website-ul nostru: „Mașini de ascuțit electrozi de wolfram

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart