Soluții de finanțare

Ca soluție de finanțare vă recomandăm Grenke:

GRENKE oferă soluții de finanțare a echipamentelor necesare unei afaceri, fiind opțiunea ideală pentru clienții care doresc să nu blocheze capitalul firmei investindu-l în achiziții mari, să protejeze bonitatea companiei și, nu în ultimul rând, să simplifice procesul de bugetare și planificare financiară. Astfel aceștia au acces la echipamente de ultimă generație, fără bătăi de cap: cu avans 0%, răspuns la cererea de finanțare în maxim 24 de ore și documentație minimală!

 • AVANS ZERO: beneficiezi de Avans 0 pentru orice contract de închiriere semnat cu GRENKE!
 • PROTEJEZI LICHIDITĂȚILE: închirierea îți protejează capitalul firmei fără a afecta bonitatea în relația cu băncile, pentru ca tu să beneficiezi de echipamente de înaltă performanță pe parcursul perioadei contractuale. În loc să blochezi sume mari în achiziții directe, mai bine plătești periodic chirie și folosești sumele rămase disponibile pentru investiții în afacere.
 • SIMPLIFICI PROCESUL DE BUGETARE: chiriile sunt constante în EURO pe toată perioada contractului, oferindu-ți o bază solidă pentru planificarea financiară.
 • ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE ORICÂND: ciclurile de viață tot mai scurte ale echipamentelor necesită investirea constantă a capitalului în cele mai noi tehnologii. Cu soluția GRENKE chiriile lunare reduse îți permit să investești în echipamente noi de fiecare dată când ai nevoie de acestea, oferindu-ți un avantaj competitiv valoros.
 • OFERTE PERSONALIZATE: ne adaptăm cerințelor fiecărui client, incorporând în proces întreaga noastră expertiză despre industria specifică activității companiei sale. Astfel că, primești întotdeauna cotații avantajoase și complet personalizate nevoilor companiei tale.
 • PROCES RAPID ȘI SIMPLU: procedura de lucru GRENKE este mult simplificată și foarte rapidă:
  1. Documentația solicitată este minimală și poate fi scanată și trimisă pe e-mail.
  2. Procesarea cererilor de finanțare se face în maxim 24h pentru ca tu să primești un răspuns în maxim 1 zi lucrătoare.
  3. Gestionam online cererile, ofertele și contractele prin intermediul portalului pentru clienți.
 • SERVICII DE CONSILIERE ȘI ASISTENȚĂ DEDICATĂ: pe parcursul colaborării cu specialiștii GRENKE beneficiezi de consiliere și asistență dedicată dar și de suport personalizat la sediul tău.

Mai multe informații găsiți pe www.grenke.ro