Mașina de bercluit țeavă F-420e

Prima de acest gen la nivel mondial, mașina de bercluit țeavă F-420e este de departe cea mai avansată mașină de flanșare de pe piață. Aceasta beneficiază de o tehnologie servo complet programabilă. F-420e este cea mai nouă mașină lansată pe piață de firma T-DRILL din Finlanda.

F-420e garantează cea mai înaltă calitate posibilă a piesei de prelucrat și repetabilitate, inclusiv ajustări software de cea mai bună calitate. Toate ajustările din program – asigură cel mai rapid timp de instalare, inclusiv la trecerea de la o dimensiune a conductei la alta.

Mașina este ușor de operat pentru a obține o calitate maximă cu un efect minim al operatorului. De asemenea, întreținerea este foarte ușoară (fără sistem hidraulic), inclusiv în principal curățarea și lubrifierea.

Mașina de bercluit țeavă F-420e este potrivită pentru materiale maleabile: cuprul, oțelurile carbon, oțel inoxidabil, aluminiu. Gama de diametre este de până la 420 mm (16”). Grosimea peretelui de până la 6 mm cu formare la rece și 10 mm cu formare la cald (oțel carbon).

Mai multe informații aici: F-420e

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart