Manipulatoare pentru țeavă

Manipulatoare pentru țeavă – asigură rotirea și înclinarea țevilor în vederea sudării, debitării sau polizării fiind soluția ideală pentru realizarea instalațiilor (șantiere navale, petrol și gaze, combinate chimice, etc.).

Manipulatoare pentru țeavă

Cu manipulatoarele basculante DUMETA®, echipate cu un sistem rapid și precis de centrare și prindere, fără mandrină, puteți suda flanșe, coturi sau piese în T. Datorită modului de antrenare, viteza continuă nu este influențată de dimensiunea țevii iar momentul de înclinare este irelevant în majoritatea cazurilor.

Pentru că se poate suda fără întreruperi (viteza poate fi controlată și este constantă) se reduce semnificativ timpul de producție.

Descrieri și specificații Manipulatoare pentru țeavă

Producător: DUMETA (Germania)

DUMETA® este o companie olandeză-germană de inginerie mecanică. Dezvoltă si produce mașini și produse precum poziționere de sudură sau dispozitive de rotire. Cu propriul departament de inginerie DUMETA răspunde solicitărilor specifice clienților și poate dezvolta mașini personalizate. DUMETA® oferă modalități mai rapide, mai sigure și mai ușoare de a poziționa și roti piesele de prelucrat.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart