Centrator hidraulic HEPC NORMAL

DN300 – DN2000 (323,9 – 2032,0 mm)

Cod produs: Nu se aplică Categorie:
Compară

Centrator hidraulic HEPC NORMAL (Hydraulic External Pipe Clamps Normal) este un centrator cu cilindru hidraulic de 5 tone, acționat manual.

După fixarea pe țeavă și strângerea cu cilindrul hidraulic, cu ajutorul șuruburilor aflate pe bacurile centratorului, se poate realiza o centrare mai precisă.

Prețul centratorului nu include și prețul cilindrului hidraulic. Avantajul constă în faptul că cilindrul hidraulic poate fi utilizat la oricare dintre centratoarele HEPC NORMAL, indiferent de dimensiune. Deci, dacă nu se lucrează pe mai multe diametre în paralel, pot fi achiziționate mai multe centratoare HEPC NORMAL și un singur cilindru hidraulic.

Centrator hidraulic HEPC NORMAL – disponibil la comandă. Termenul de livrare variază în funcție de disponibilitatea la producător.

Cilindrul hidraulic se comandă separat.

Categorie: Dispozitive de centrare și poziționare

 

Producător: DWT PIPE TOOLS (Germania)

DWT PIPE TOOLS este o firmă de producție, servicii și vânzări cu sediul în Germania.
În anul 2000, DWT PIPE TOOLS a preluat producția de mașini de șanfrenat țeavă de la constructorul de centrale electrice DEUTSCHE BABCOCK.
DEUTSCHE BABCOCK a fost un constructor renumit de cazane industriale cu abur și echipamente nucleare. Mașinile de șanfrenat le-a dezvoltat pentru necesarul propriu.
Aceste mașini de șanfrenat se caracterizează prin greutăți reduse și un grad ridicat de flexibilitate. Mașinile de șanfrenat țeavă DWT PIPE TOOLS sunt apreciate și datorită duratei de utilizare, productivității ridicate și costurilor reduse pentru consumabile.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Greutate Nu se aplică
Tip centrator: HEPC NORMAL
Destinat pentru: oțel-carbon
Acționare: hidraulică
Detalii:

centrare fină cu șuruburi
putere strângere = 5 t
cilindru hidraulic detașabil

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.

S-ar putea să vă intereseze și …

Shopping Cart