Valț cu 3 role HAV 2P

Mașini pentru roluit table

Compară
Cod produs: HAV 2P Categorie:

Valț cu 3 role HAV 2P – proiectat pentru a realiza de țevi cu lungimea de peste 18 m (60′) și cu grosimi de până la 45 mm (1¾”).

Valț cu 3 role HAV 2P – realizează țevi de înaltă calitate, conform standardelor API.

Aceste mașini de roluit sunt construite din structuri sudate, extrem de robuste și sunt prevăzute cu trei role din aliaje de oțel tratate termic.
Rolele se deplasează independent (​​rola superioară se mișcă pe verticală, rolele inferioare se deplasează orizontal) permițând exploatarea maximă a puterii mașinii, în funcție de diferitele grosimi ale tablelor. Pentru a oferi performanțe ridicate în producția de țevi lungi cu diametre relativ mici, rolele inferioare sunt susținute de suporți pe toată lungimea lor. Rola superioară este preîncărcată pentru a compensa deformările din timpul îndoirii tablei și poate fi înlocuită rapid pentru a extinde gama de diametre și grosimi care pot fi obținute prin roluire.

 

Producător: FACCIN

Vizionați toată gama noastră de mașini de roluit.

close

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Deoarece acest tip de mașină este personalizat și se realizează la comandă, caracteristicile tehnice vor fi stabilite după proiectare, în funcție de nevoile clientului.

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Shopping Cart