Mașină de roluit profile RCMI

Mașini pentru roluit profile

Cod produs: RCMI Categorie:
Compară

Mașină de roluit profile RCMI – permite rularea tuturor profilelor standard (inclusiv grinzi, stâlpi și canale rulate pe muchie).

Este o mașină de îndoit profile precisă și fiabilă, proiectată și construită pentru a asigura performanțe ridicate de îndoire.

Structura solidă din oțel de calitate certificată și rolele speciale din oțel forjat, de foarte mare rezistență, fac din fiecare model din gama RCMI mașinile ideale pentru îndoirea profilelor cu modul mare de rezistență.

Setul de role pentru mașinile de îndoit profile RCMI sunt binecunoscute pentru ușurința în utilizare și schimbarea rapidă a configurației, ceea ce este extrem de valoros în ceea ce privește economisirea de timp pentru clienții care îndoaie frecvent diferite dimensiuni și tipuri de profile.

Cele patru role de ghidare laterale sunt, în mod standard, reglabile independent în șase direcții pentru a garanta cel mai bun control al rulării, pentru a calibra diametrele și pentru a preveni răsucirea secțiunilor asimetrice. Toate mașinile de roluit profile RCMI au trei role care sunt motorizate independent în mod standard, ceea ce garantează cuplul maxim de îndoire și compensarea automată a vitezelor periferice.

Mașinile de îndoit Profile Faccin sunt bine cunoscute pentru sistemul lor hidraulic avansat care garantează mișcări line, viteză variabilă realizând forme cu mai multe raze de-a lungul aceluiași profil. Îndoirea formelor cu mai multe raze este o sarcină în care controlul numeric apare frecvent. După multe decenii de dezvoltări și experiență, Faccin se mândrește cu furnizarea de cel mai înalt nivel de CNC pentru mașinile de îndoit profile care include biblioteci de profiluri, calcul automat al ciclului de îndoire, stocare nelimitată a programelor, axe de interpolare automată, autocorecție a programului și multe alte caracteristici avansate. .

Roluirea țevilor

Mașinile RCMI sunt utilizate frecvent pentru îndoirea țevilor rotunde și pătrate . Faccin poate furniza role cu forme speciale pentru orice dimensiune de țeavă.

Faccin are multa experiență în îndoirea 3D, oferind un sistem special de împingere și întoarcere care garantează îndoirea țevilor în 3D cu deformare minimă.

 

Producător: FACCIN

Vizionați toată gama noastră de mașini de roluit.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Shopping Cart