Presă hidraulică PPM+MA

Mașini pentru realizat funduri

Cod produs: PPM+MA Categorie:
Compară

Presă hidraulică PPM+MA – de la 150 de tone de forță până la peste 3.000 de tone, acoperind toate nevoile pieței.

Aceste prese cu două coloane dispun de sistemul HPT care minimizează deformarea cadrului și asigură astfel precizia formării și fiabilitatea ridicată. Pentru a poziționa tablele sub matrițele de presă cu cap plat din seria PPM, Faccin oferă manipulatoare automate din gama MA. Aceste sisteme de manipulare vă permit să procesați mai multe plăci în același timp, reducând timpul de producție și asigurând o calitate înaltă.

Presele sunt echipate cu un set de matrițe de diferite raze. Materialul și forma matrițelor este rezultatul celor peste 40 de ani de experiență a Faccin în fabricarea unor astfel de mașini.

Presele de ambutisat funduri PPM sunt echipate cu un sistem hidraulic avansat capabil sa garanteze cea mai rapidă mișcare a cilindrului principal, ceea ce înseamnă timp minim de prelucrare.

Presele hidraulice PPM sunt disponibile în diferite dimensiuni iar pentru a alege soluția optimă, trebuie să calculați dimensiunea celui mai fund de rezervor ce trebuie prelucrat, apoi puteți decide distanța dintre montanți. O caracteristică importantă a presei este forța disponibilă, care determină în mod normal intervalul ideal de grosime.

Producător: FACCIN

Vizionați toată gama noastră de mașini de roluit.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Deoarece acest tip de mașină este personalizat și se realizează la comandă, caracteristicile tehnice vor fi stabilite după proiectare, în funcție de nevoile clientului.

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Shopping Cart