Mandrine pentru șanfrenarea coturilor

Accesorii de centrare pentru mașinile MF3i, MF4i și MF5i în vederea șanfrenării coturilor.

Compară

Mandrine pentru șanfrenarea coturilor

Mandrine pentru șanfrenarea coturilor – se centrează după secțiunea cotului păstrând axa centrului secțiunii pe care urmează să lucreze mașina de șanfrenat.
Mandrina este prinsă la interiorul cotului cu ajutorul unor bacuri. Fiecare bac de prindere poate fi ajustat individual, astfel încât centrarea se face cu ușurință. Bacurile au capete rotative liber pentru a proteja suprafața interioară a țevilor.
Mandrina trebuie aleasă în funcție de diametrul interior al cotului și utilizată împreună cu mașina de șanfrenat adecvată. Mandrinele sunt compatibile cu mașinile de șanfrenat țeavă DWT PIPE TOOLS.

Comparație între șanfrenarea cu mașina de șanfrenat țeavă și șanfrenarea cu polizorul unghiular

Producător: DWT PIPE TOOLS (Germania)

DWT PIPE TOOLS este o firmă de producție, servicii și vânzări cu sediul în Germania.
În anul 2000, DWT PIPE TOOLS a preluat producția de mașini de șanfrenat țeavă de la constructorul de centrale electrice DEUTSCHE BABCOCK.
DEUTSCHE BABCOCK a fost un constructor renumit de cazane industriale cu abur și echipamente nucleare. Mașinile de șanfrenat le-a dezvoltat pentru necesarul propriu.
Aceste mașini de șanfrenat se caracterizează prin greutăți reduse și un grad ridicat de flexibilitate. Mașinile de șanfrenat țeavă DWT PIPE TOOLS sunt apreciate și datorită duratei de utilizare, productivității ridicate și costurilor reduse pentru consumabile.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.

S-ar putea să vă intereseze și …

Shopping Cart