Mașina de bercluit țeavă F-420e

Pentru țevi din oțel-carbon și oțel inoxidabil
Ø33,7 – 419,0 mm

Cod produs: F-420e Categorie:
Compară

Mașina de bercluit țeavă F-420e prelucrează prin deformare capătul țevii realizând o bordură (flanșă de tip Van Stone) ce permite utilizarea flanșelor libere în locul flanșelor sudate.

Flanșă de tip Van Stone

Astfel se elimină un cordon de sudură dar se face și o economie prin înlocuirea flanșei cu gât cu o flanșă liberă care este mai ieftină. De asemenea, prin utilizarea flanșelor libere, se va câștiga timpul necesar poziționării la două găuri a flanșelor cu gât sudate.

Prima de acest gen la nivel mondial, mașina de bercluit țeavă F-420e este de departe cea mai avansată mașină de flanșare de pe piață – implementată cu o tehnologie servo complet programabilă.

F-420e garantează cea mai înaltă calitate posibilă a piesei de prelucrat și repetabilitate, inclusiv ajustări software de cea mai bună calitate. Toate ajustările din program – asigură cel mai rapid timp de instalare, inclusiv la trecerea de la o dimensiune a conductei la alta.

Mașina este ușor de operat pentru a obține o calitate maximă cu un efect minim al operatorului. De asemenea, întreținerea este foarte ușoară (fără sistem hidraulic), inclusiv în principal curățarea și lubrifierea.

F-420e este potrivită pentru materiale maleabile, cum ar fi cuprul, oțelurile carbon, oțel inoxidabil, aluminiu. Țevile ce pot fi prelucrate  au diametre de până la 420 mm (16”) și grosimea peretelui de până la 6 mm cu formare la rece. Pentru țevi din oțel-carbon cu grosimi mai mari și 10 mm este necesară formarea la cald.

În articolul „Sudarea și realizarea fitingurilor” sunt prezentate avantajele oferite de soluțiile T-Drill.

Producător: T-DRILL (Finlanda)

 

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Destinat pentru: Bercluirea țevilor (flanșare)
Gama de diametre (mm): Ø33,7–419,0
Grosimea peretelui țevii (mm): max. 5 mm la rece / max. 9 mm la cald
Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Shopping Cart