Pastă de lubrifiere IBP.70

95,00 lei fără TVA

Cutie 1 litru

Compară

Pastă de lubrifiere IBP.70 pentru lubrifierea sculelor la operațiile de găurire și filetare . Soluția se aplică pe carotă / burghiu / tarod pentru a împiedica supraîncălzirea acesteia.

Pasta are rol de răcire și ungere la operațiile de găurire și este potrivită pentru găurirea sau filetarea pieselor din oțelul, inox sau fontă. Folosirea pastei de lubrifiere prelungește durata de utilizare a carotelor, tarozilor sau burghielor.

Pastă de lubrifiere IBP.70 – este recomandată pentru toate mașinile de găurit cu talpă magnetică Euroboor.  La operații în poziții înclinate sau peste cap, când nu se poate utiliza sistemul automat de lubrifiere al mașinii, se vor utiliza spray sau pastă care au același rol.

Producător: EUROBOOR (Olanda)

EUROBOOR (Olanda) este unul dintre cei mai importanți producători de mașini de găurit cu talpă magnetică. EUROBOOR are o gamă largă de modele de mașini de găurit cu talpă magnetică care să acopere toate nevoile și cerințele clienților.

EUROBOOR funcționează din 1977 și este un producător important în lumea industrială. EUROBOOR are propria fabrică dar și multe birouri de reprezentare în întreaga lume.

Produsele EUROBOOR sunt din categoria mașinilor și echipamentelor industriale, așa cum spune și motto-ul brandului: „For professionals by professionals”.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Foarte eficient:

  • oțel;
  • inox;
  • fontă.
Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Produsul nu are momentan asociat un clip video.
Shopping Cart