Lichid lubrifiant MV.4 5l

305,00 lei fără TVA

Bidon 5 litri

Compară

Lichid lubrifiant MV.4 5l este o soluție concentrată ambalată în bidon de 5 litri. Soluția se diluează în apă în raportul 1:20 (1 litru lichid lubrifiant MV.4 5l + 20 litri apă).

MV.4 are rol de răcire și lubrifiere la operațiile de găurire și este potrivit pentru găurirea sau filetarea oțelului. Folosirea lichidului de lubrifiere prelungește durata de utilizare a carotelor, tarozilor sau burghielor.

Este recomandat pentru toate mașinile de găurit cu talpă magnetică Euroboor. Mașinile de găurit cu talpă magnetică Euroboor sunt prevăzute cu sisteme automate de lubrifiere. La operații în poziții înclinate sau peste cap, se vor utiliza spray sau pastă care au același rol cu lichidul MV.4

Producător: EUROBOOR (Olanda)

EUROBOOR (Olanda) este unul dintre cei mai importanți producători de mașini de găurit cu talpă magnetică. EUROBOOR are o gamă largă de modele de mașini de găurit cu talpă magnetică care să acopere toate nevoile și cerințele clienților.

EUROBOOR funcționează din 1977 și este un producător important în lumea industrială. EUROBOOR are propria fabrică dar și multe birouri de reprezentare în întreaga lume.

Produsele EUROBOOR sunt din categoria mașinilor și echipamentelor industriale, așa cum spune și motto-ul brandului: „For professionals by professionals”.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Foarte eficient:

  • oțel.

Eficient:

  • cupru;
  • alamă;
  • aluminiu.

Posibil eficient:

  • inox;
  • fontă.
Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Produsul nu are momentan asociat un clip video.
Shopping Cart