Mașina de filetat UNIMAT 77

142.154,10 lei167.377,50 lei fără TVA

Ø 1/4 – 4″

Cod produs: Nu se aplică Categorie:
Compară

Mașina de filetat UNIMAT 77 este o mașină robustă, compactă, de înaltă performanță, pentru filetarea țevilor până la 4″.

Mașina de filetat UNIMAT 77 este echipată cu un motor trifazat cu sens de rotație inversabil, 400 V, 50 Hz, 2000/2300 W, sens de rotație spre dreapta și stânga. Prinderea țevilor se face cu o menghină universală cu autocentrare, cu bacuri de 1 – 4″, cu acționare manuală sau hidro-pneumatică. Ungerea și răcirea sunt automate. Există un singur cap universal automat pentru toate tipurile de filete, cu deschidere și închidere automată.

UNIMAT 77:

  • design compact
  • operare foarte simplă
  • filetare stânga / dreapta
  • viteză mare de operare
  • ungere și răcire automată
  • prindere manuală sau pneumatică

Notă: Prețul este pentru mașina de bază. Seturile de filetare, maneta de blocare, seturile de șanfrenare și uleiul de filetare se comandă separat.

Producător: REMS (Germania)

Încă de la înființarea sa în anul 1909, REMS a dezvoltat produse pentru prelucrarea țevilor, în special pentru instalatorii sanitari. La început, a produs scule de mână și apoi mașini și scule electrice. Dorința fondatorului companiei Christian Föll „REMS trebuie să fie superior” a fost întotdeauna reperul pentru acțiunile REMS.

Astăzi, REMS este un producător de top de mașini și unelte pentru prelucrarea țevilor.

Inginerii de dezvoltare REMS au idei persuasive, inovatoare, care ușurează rutina zilnică a profesioniștilor în instalații. Ei au toate cerințele semnificative în centrul lor și își folosesc toată experiența lor practică cuprinzătoare. Experții din toate domeniile industriei se asigură că fiecare posibilitate de îmbunătățire este integrată în noua dezvoltare. În acest fel sunt create instrumentele perfecte pentru cerințele dificile ale șantierului. Produsele REMS sunt foarte apreciate datorită tehnologiei lor inovatoare, precum și a standardelor înalte de calitate și sunt utilizate peste tot în lume.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Tip operație: Filetare
Tip mașină: Staționară
Gama de diametre (țoli): Pentru țevi: Ø 1/4 - 4″
Acționare: Electrică
Tensiune alimentare (V): 400
Detalii:

Putere motor: 2000/2300 W
Viteza de rotație: 50 / 25 / 16 / 8 rpm
Schimbare de sens (filetare stânga): da

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.

S-ar putea să vă intereseze și …

Shopping Cart