Sale!

Ulei pentru filetare SPEZIAL

300,50 lei3.622,60 lei fără TVA

5 litri / 10 litri / 50 litri

Compară

Ulei pentru filetare SPEZIAL – este un ulei mineral, cu calități optime de ungere și răcire recomandat pentru toate materialele: oțel-carbon, inox, metale neferoase, plastic.

Ulei pentru filetare SPEZIAL – pentru mașini de filetat

Producător: REMS (Germania)

Încă de la înființarea sa în 1909, REMS a dezvoltat produse pentru prelucrarea țevilor, în special pentru instalatorii sanitari. La început, a produs scule de mână și apoi mașini și scule electrice. Dorința fondatorului companiei Christian Föll „REMS trebuie să fie superior” a fost întotdeauna reperul pentru acțiunile REMS.

Astăzi, REMS este un producător de top de mașini și unelte pentru prelucrarea țevilor.

Inginerii de dezvoltare REMS au idei persuasive, inovatoare, care ușurează rutina zilnică a profesioniștilor în instalații. Ei au toate cerințele semnificative în centrul lor și își folosesc toată experiența lor practică cuprinzătoare. Experții din toate domeniile industriei se asigură că fiecare posibilitate de îmbunătățire este integrată în noua dezvoltare. În acest fel sunt create instrumentele perfecte pentru cerințele dificile ale șantierului. Produsele REMS sunt foarte apreciate datorită tehnologiei lor inovatoare, precum și a standardelor înalte de calitate și sunt utilizate peste tot în lume.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Ambalat:

  • bidon 5 litri
  • bidon 10 litri
  • butoi 50 litri
Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Produsul nu are momentan asociat un clip video.
Shopping Cart