Spray MULTIFUNCȚIONAL W 44-T

Spray 200ml / 500 ml

Cod produs: Nu se aplică Categorie:
Compară
WEICON

Spray MULTIFUNCȚIONAL W 44-T – este un produs multifuncțional care, datorită formulei speciale și capacității extraordinare de capilaritate combină într-un singur produs protecția anticorozivă, înlăturarea umezelii, lubrifierea, întreținerea și curățarea. WEICON W 44-T permite deblocarea filetelor, bolțurilor, armăturilor și valvelor ruginite, penetrează și dizolvă rugina, înlătură umezeala de pe contactele electrice, previne apariția curenților de dispersie și permite pornirea motoarelor umede. W 44-T poate fi de asemenea utilizat ca ulei de lubrifiere în procesele de găurire și tăiere. Elimină scârțâitul balamalelor, lagărelor, bucșelor și la toate articulațiile și cuplajele. Curăță suprafețe metalice murdare lăsând un film subțire care va avea o aderență îndelungată pe suprafață, aceasta nefiind unsuroasă sau lipicioasă deci nu va atrage praful WEICON W 44-T are astfel o aplicabilitate nelimitată în ateliere, industria auto, navală, electrică, în agricultură , în aplicații casnice și hobby.

Spray MULTIFUNCȚIONAL W 44-T este disponibil în două variante:

  • spray 200 ml
  • spray 500 ml

 

Mod de aplicare:
Pulverizați o cantitate suficientă pe piesa care urmează sa fie tratată și permiteți să reacționeze. Daca este necesar, ștergeți cu o cârpă curată. Repetați procesul de câte ori este nevoie.
Evitați contactul cu materialele plastice și cu suprafețele lăcuite.
Depozitare:
Recipient sub presiune: a se proteja de razele directe ale soarelui și a nu se expune la temperaturi care depășesc +50°C.
Siguranță și sănătate:
La utilizarea produselor WEICON se impune consultarea datelor fizice și ecologice, a informațiilor tehnice și toxicologice și respectarea normelor de siguranță cuprinse în fișele noastre de siguranță (www.weicon.com).

Producător: WEICON (Germania)

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Ambalare: spray
Cantitate: 200 ml / 500 ml
Culoare: galben deschis, transparent
Proprietăți specifice: ulei multifuncțional cu efecte multiple
Silicon: fără
Vâscozitate cinematică (40 °C) DIN EN ISO 562: 21 mm²/s
Vâscozitatea cinematică(+100 °C) DIN EN ISO 562: 4 mm²/s
Rezistență la temperatură: între -50°C si +210°C
Termen de valabilitate: 24 luni
Aprobări: Cod ISSA 53.402.11

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Shopping Cart