Aparat de curățat electro-chimic ABICLEANER 800 AC

5.670,00 lei fără TVA

Cod produs: 192.0362.1 Categorie:
Compară

Aparat de curățat electro-chimic ABICLEANER 800 AC – este un dispozitiv de curent alternativ, ușor și compact, care elimină rapid și eficient pătarea suprafețelor din inox.

Aparat de curățat electro-chimic ABICLEANER 800 AC – este ideal pentru curățarea rosturilor de sudură din oțel inoxidabil și pasivarea oțelului inoxidabil într-o singură etapă. Acest aparat nu trebuie să lipsească, de exemplu, la sudarea balustradelor scărilor, a balustradelor de balcon, pentru fațadele din oțel inoxidabil, precum și în construcția de conducte și în construcția de instalații.

Perie din fibră de carbon ABIBRUSH

Peria din fibră de carbon ABIBRUSH are aproximativ 1,5 milioane de filamente foarte fine, ceea ce face posibilă pătrunderea în spații sau colțuri înguste sau greu accesibile. Lungimea firelor periei poate fi modificată în funcție de aplicație. Peria de la ABIBRUSH este doar un produs ABICOR BINZEL original, cu fibra magenta în centru.

Mânerul are o formă ergonomică și, astfel, previne și oboseala utilizatorului, astfel încât lucrul cu peria este potrivit chiar și pentru o utilizare continuă. Piesa filetată de pe mâner și adaptorul pentru perie sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate (1.4571) și sunt, în consecință, rezistente la coroziune.

Electrolit de curățare ABICLEAN All-in-one

 

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Temperatura ambiantă admisă: de la + 5°C până la + 55°C
Putere: 800 VA
Clasă de protecție: IP 43
Greutate: 4,9 kg
Tensiune de rețea: 230 V / 50 Hz
Tensiune secundară: 8,7 V c.a.
Dimensiuni (lungime x lățime x înălțime): 220 x 150 x 250 mm
Greutate totală cu accesorii: 11,5 kg

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Shopping Cart