Aparat de curățat electro-chimic ABICLEANER 1000 AC/DC

9.222,00 lei fără TVA

Cod produs: 192.0364.1 Categorie:
Compară

Aparat de curățat electro-chimic ABICLEANER 1000 AC/DC – este un dispozitiv de curent alternativ, ușor și compact, care elimină rapid și eficient pătarea suprafețelor din inox.

Aparat de curățat electro-chimic ABICLEANER 1000 AC/DC – este un adevărat geniu multifuncțional: acest dispozitiv de curățare electro-chimică nu numai că pasivizează și curăță rosturile de sudură, ci și condiționează și lustruiește. După curățarea și pasivizarea sudurii, ABICLEANER 1000 poate crea, de asemenea, o suprafață metalică cu aspect plăcut. Acest lucru îl face să fie un aparat universal pentru lăcătuși și pentru (re)prelucrarea sudurilor în domeniul medical.

Perie din fibră de carbon ABIBRUSH

Peria din fibră de carbon ABIBRUSH are aproximativ 1,5 milioane de filamente foarte fine, ceea ce face posibilă pătrunderea în spații sau colțuri înguste sau greu accesibile. Lungimea firelor periei poate fi modificată în funcție de aplicație. Peria de la ABIBRUSH este doar un produs ABICOR BINZEL original, cu fibra magenta în centru.

Mânerul are o formă ergonomică și, astfel, previne și oboseala utilizatorului, astfel încât lucrul cu peria este potrivit chiar și pentru o utilizare continuă. Piesa filetată de pe mâner și adaptorul pentru perie sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate (1.4571) și sunt, în consecință, rezistente la coroziune.

Electrolit de curățare ABICLEAN All-in-one

 

 

Producător: ABICOR BINZEL

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Temperatura ambiantă admisă: de la + 5°C până la + 55°C
Putere: 1000 VA
Clasă de protecție: IP 21
Greutate: 7,5 kg
Tensiune de rețea: 230 V / 50 Hz
Tensiune secundară: 9,8 V c.a. / 12 V c.c.
Dimensiuni (lungime x lățime x înălțime): 320 x 150 x 250 mm
Greutate totală cu accesorii: 14,0 kg

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Shopping Cart