Opritoare aluminiu RG

38 mm – 650 mm ID

Cod produs: Nu se aplică Categorie:
Compară

Opritoare aluminiu RG – utilizate pentru a etanșa temporar capătul unei țevi pentru multe aplicații diferite de testare. Opritoarele de țevi sunt utilizate în principal pentru a etanșa apă, gaze și obiecte străine în țevile nou așezate sau în sistemele de țevi care sunt în reparație.

Presiunea până la care rezistă depinde de diametrele opritoarelor. Pentru verificarea presiunii suportate trebuie consultat tabelul de la rubrica „Caracteristici tehnice” sau din foaia de catalog a producătorului.

 

Producător: DWT PIPE TOOLS (Germania)

DWT PIPE TOOLS este o firmă de producție, servicii și vânzări cu sediul în Germania.
În anul 2000, DWT PIPE TOOLS a preluat producția de mașini de șanfrenat țeavă de la constructorul de centrale electrice DEUTSCHE BABCOCK.
DEUTSCHE BABCOCK a fost un constructor renumit de cazane industriale cu abur și echipamente nucleare. Mașinile de șanfrenat le-a dezvoltat pentru necesarul propriu.
Aceste mașini de șanfrenat se caracterizează prin greutăți reduse și un grad ridicat de flexibilitate. Mașinile de șanfrenat țeavă DWT PIPE TOOLS sunt apreciate și datorită duratei de utilizare, productivității ridicate și costurilor reduse pentru consumabile.
În afară de mașini de șanfrenat țeavă, DWT PIPE TOOLS mai produce și alte dispozitive și echipamente necesare prelucrării țevilor cum sunt „Opritoare aluminiu RG”.

 

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Greutate Nu se aplică
Detalii:

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Produsul nu are momentan asociat un clip video.
Shopping Cart