Camera de inspecție CAMSCOPE set 9-2

3.010,20 lei fără TVA

REMS

Cod produs: 175113 R220 Categorie:
Compară

Camera de inspecție CAMSCOPE set 9-2 – fotografii și imagini video excelente din cavități, canale și conducte.

Camerele video de inspecție CAMSCOPE pot salva data și ora atât pe înregistrările video cât și pe fotografii. Înregistrările se fac pe card MicroSD de unde pot fi redate imediat sau pot transmise pe laptop sau PC prin port USB.

Camerele de inspecție CAMSCOPE sunt ușor de manevrat, au transmisie prin radio-frecvență și sunt utile pentru vizitarea și diagnoza tehnică în condiții economice a unor locuri greu accesibile, cum ar fi cavitățile, canalele, conductele, etc. Acestea sunt portabile fiind alimentate de 4 baterii 1,5 V AA LR6.

Controlerul este demontabil cu modul de transmisie cu radio-frecvență și are un display color TFT LCD 3,5″, zoom digital triplu, slot card
MicroSD, port USB, ieșire video PAL/NTSC, acumulator integrat Li-Ion 3,7 V 1,2 Ah.

Camera de inspecție CAMSCOPE set 9-2 este ideală pentru inspectarea coturilor de țeavă mici și a locurilor foarte înguste.

  • cameră video color Ø 9 mm (compusă din cameră video color dreaptă la 180° și cameră video color înclinată în unghi de 90°), 640 × 480 pixeli cu LED-uri cu lumină albă cu reglarea intensității și funcție Fixed-Focus
  • 2 m de cablu maleabil, pe tambur
CAMSCOPE include:
  • Card MicroSD 2 GB
  • Sursă de alimentare/încărcător 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 9 W, pentru controler
  • Cablu USB
  • Cablu video
  • Trusă rezistentă

Producător: REMS (Germania)

Încă de la înființarea sa în anul 1909, REMS a dezvoltat produse pentru prelucrarea țevilor, în special pentru instalatorii sanitari. La început, a produs scule de mână și apoi mașini și scule electrice. Dorința fondatorului companiei Christian Föll „REMS trebuie să fie superior” a fost întotdeauna reperul pentru acțiunile REMS.

Astăzi, REMS este un producător de top de mașini și unelte pentru prelucrarea țevilor.

Inginerii de dezvoltare REMS au idei persuasive, inovatoare, care ușurează rutina zilnică a profesioniștilor în instalații. Ei au toate cerințele semnificative în centrul lor și își folosesc toată experiența lor practică cuprinzătoare. Experții din toate domeniile industriei se asigură că fiecare posibilitate de îmbunătățire este integrată în noua dezvoltare. În acest fel sunt create instrumentele perfecte pentru cerințele dificile ale șantierului. Produsele REMS sunt foarte apreciate datorită tehnologiei lor inovatoare, precum și a standardelor înalte de calitate și sunt utilizate peste tot în lume.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Detalii:

Cameră video: color Ø 9 mm (compusă din cameră video color dreaptă la 180° și cameră video color înclinată în unghi de 90°), 640 × 480 pixeli cu LED-uri cu lumină albă cu reglarea intensității și funcție Fixed-Focus
Cablu: 2 m de cablu maleabil, pe tambur

Zoom: digital triplu
Memorie: card MicroSD
Conectivitate: port USB / ieșire video PAL/NTSC
Alimentare cameră: 4 baterii 1,5 V AA LR6
Alimentare controller: acumulator integrat Li-Ion 3,7 V 1,2 Ah
Încărcător: 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 9 W

Deschideți PDF-ul cu fișa tehnică a produsului.
Shopping Cart