Cum să găurești o tablă din inox?

Cum să găurești o tablă din inox cu o mașină de găurit cu talpă magnetică?

Pentru că inoxul nu este atras de magnet, utilizarea unei mașini de găurit cu talpă magnetică nu prea era posibilă. Sau se putea, folosind anumite accesorii de fixare. Dar pregătirea și fixarea cu diverse accesorii necesita costuri și timpi suplimentari.

Pentru a rezolva acest neajuns, EUROBOOR a lansat o nouă mașină care, în locul tălpii magnetice, este dotată cu o talpă cu vaccum. Astfel, mașina de găurit cu talpă cu vaccum VAC.50s+ se poate fixa și pe suprafețele netede din inox. De fapt, se lipește pe aproape toate suprafețele netede cum ar fi: aluminiu, oțel inoxidabil, materiale plastice, compozite, alamă, bronz, zinc, plumb sau chiar cupru.

Cum să găurești o tablă din inox?
Mașina de găurit cu talpă cu vaccum VAC.50s+

Cum să găurești o tablă din inox?

Producător: EUROBOOR (Olanda)

EUROBOOR (Olanda) este unul dintre cei mai importanți producători de mașini de găurit cu talpă magnetică. Euroboor are o gamă largă de modele de mașini de găurit cu talpă magnetică care să acopere toate nevoile și cerințele clienților.

Mașinile EUROBOOR sunt echipate cu electronice inovatoare și, nu numai că oferă mai multă siguranță, dar oferă și economii semnificative de costuri. Echipările reduc riscul de deteriorare a mașinii, sculei și a piesei de prelucrat. În plus, mașinile EUROBOOR protejează utilizatorul în caz de vibrații excesive sau deplasări bruște. Pe lângă eficiență și siguranța este o caracteristică foarte importantă a mașinilor EUROBOOR. Durata de viață a mașinilor EUROBOOR este semnificativ mai lungă și evitați costurile mari de întreținere.

close

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart