Colectorul de șpan și pilitură

Colectorul de șpan și pilitură nu ar trebui să lipsească din niciun atelier sau loc de muncă unde se produce șpan dar mai ales pilitură metalică feroasă.

MAG BRUSH MAXX LARGE este un dispozitiv simplu, cu un magnet activ. Acesta adună șpanul și pilitura foarte eficient și fără a ridica particulele în aer. În acest fel se poate întreține curățenia la locul de muncă fără a afecta sănătatea lucrătorilor.

Șpanul și pilitura pot fi eliberate prin acționarea mânerului care îndepărtează magnetul de suprafața inferioară pe care acestea se află adunate.

MAG BRUSH MAXX LARGE este prevăzut cu două roți pentru a fi acționat cu ușurință. Mânerul este telescopic pentru a putea fi reglat între 920 mm și 1250 mm. Lățimea lui este de 450 mm pentru a putea colecta cât mai mult șpan sau pilitură. Greutatea, cu tot cu roți, este de 5,5 kg.

Colectorul de șpan și pilitură


Acum la un preț special la Pretev Tehnologii!

260,00 lei fără TVA

Colectorul de șpan și pilitură poate fi comandat online sau prin telefon.

Producător: NKO (Cehia)

NKO MACHINES este unul dintre cei mai renumiți producători din lume de mașini pentru șanfrenarea tablelor. Mașinile NKO sunt apreciate pentru calitatea lor dar și pentru avantajele pe care le oferă utilizatorilor. Aceste mașini sunt asamblate în Cehia cu componente de origine europeană sau americană.

Abonare Newsletter

Vă așteptăm să vă înscrieți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații din domeniu

De acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Pretev Tehnologii

Shopping Cart