Mașini pentru roluit table și profile

Pretev Tehnologii oferă o gamă foarte variată de mașini pentru roluit table și profile. Pretev Tehnologii este distribuitor în România al grupului italian Faccin.

Grupul Faccin este proprietarul unic al mărcilor de top din industria de formare a metalelor: Faccin, Boldrini și Roundo. Caracteristica comună a acestora este: sisteme de produse/servicii personalizate și eficiente din punct de vedere energetic, care includ roluirea tablelor, roluirea profilelor și alte mașini speciale.

  • FACCIN (fondată în 1960) este în prezent un furnizor de soluții pentru orice fel de nevoi de roluire. Mașinile Faccin acoperă o gamă de grosimi care variază de la 0,5 mm până la 300 mm și lățimi de la mai puțin de 1 m până la 18 m.
  • BOLDRINI (fondată în 1905) este recunoscut ca lider mondial pentru prese hidraulice cu cap și mașini de roluit capace. Boldrini funcționează neîntrerupt din 1905 cu peste 10.000 de mașini instalate cu succes.
  • ROUNDO (fondată în 1964) oferă cea mai mare gamă de mașini de roluit țevi și profile de pe piață: 20 de dimensiuni standard diferite, de la modelul R3 mic pentru îndoirea profilelor plate, pătrate și unghiulare în intervalul de 20-70 mm , până la R-16-S super-greu care poate îndoi țevi de peste 600 mm și grinzi mai mari de 750 mm în mod greu.

Pe lângă aceste branduri, Pretev Tehnologii oferă și gama de mașini de roluit table BIKO.

  • BIKO fondată în urmă cu 20 de ani, a devenit rapid alegerea pentru mulți producători de cazane, schimbătoare de căldură, rezervoare, silozuri, echipamente de încălzire și ventilație. Lista lungă de clienți mulțumiți este cea mai bună garanție pentru performanța și fiabilitatea mașinii.
Shopping Cart