Închirieri echipamente

În situații în care termenul de începere al lucrărilor este prioritar sau proiectul este de durată relativ scurtă, soluția de închirieri echipamente devine foarte atractivă.

În cazul în care nu s-ar justifica o investiție la momentul respectiv, oferim clienților noștri și posibilitatea închirierii de mașini, dispozitive și accesorii.

Acest serviciu vine în mod clar în ajutorul multora, motiv pentru care disponibilitatea trebuie întotdeauna verificată.

O rezervare din timp poate feri pe oricine de surprize neplăcute!
Închirierea se face pe un termen de minim o săptămână, pentru a se asigura o eficiență atât din punctul de vedere al programării lucrărilor, dar și o eficiență a disponibilităților noastre.

Mașinile, accesoriile și dispozitivele închiriate se predau în perfectă stare de funcționare, cu școlarizarea operatorilor – dacă este necesar. Școlarizarea operatorilor se face gratuit la sediul Pretev Tehnologii.
Întotdeauna închirierea se face pe bază de contract.

Toate bunurile închiriate vor fi asigurate prin filă CEC sau BO, predate către Pretev Tehnologii, cu valoarea de lista a acestora. Documentele de plată vor avea valabilitate cu 15 zile mai mult decât perioada de închiriere. La returnarea bunurilor închiriate, se va face o verificare a funcționării și integrității lor. Se vor factura și plăti orice reparații necesare cât și orice părți/piese lipsă. Dacă bunurile vor fi returnate în stare de funcționare și fără componente lipsă sau defecte, documentele de plată vor fi restituite.

Tarifele pentru închirieri echipamente se vor oferta la cerere.
Consumabilele se vor comanda separat.

Shopping Cart